Kiosk i Sporthallen

  • 16 okt 2024

image: Kiosk i Sporthallen

Hej alla föreningsmänniskor, föräldrar, ungdomar och simmare!

 

Ronneby Simsällskap är glada att kunna meddela att vi nu planerar att återöppna kiosken i sporthallen i Ronneby i samband med simskolan på helgerna främst. Kiosken har länge varit en del av föreningslivet och har alltid varit en uppskattad samlingsplats för både barn och vuxna under aktiviteterna i sporthallen. Ronneby Simsällskap har inte haft verksamhet där en tid, men nu ser vi fram emot att återuppliva verksamheten. Vi drar igång redan denna helg.

Till en början kommer vi att erbjuda enklare förtäring som kaffe, kexchoklad, kanelbullar, frallor, chokladbollar och dryck, med möjligheten att utvärdera och successivt utöka sortimentet efter behov och önskemål.  

Vi strävar efter att hålla kiosken öppen varje helg under den period som simskolan pågår. Verksamheten kommer att vara tillgänglig så länge simskoleaktiviteterna är aktiva under lördagar och söndagar. Vi välkomnar gärna era synpunkter och önskemål kring kiosken. För att dela med er av feedback eller förslag, vänligen kontakta oss via e-post på ronneby.simsallskap@telia.com.

 

Nedan finner ni en prislista:

Kaffe/Te – 20kr

Festis 50cl – 20kr

Loka 50cl – 20kr

Läsk 33cl – 15kr

Ostfralla - 15kr

Kanelbulle – 12kr

Chokladboll – 12kr

Kärleksmums – 20kr

Ahlgrensbilar – 20kr

Nappar – 20kr

Kexchoklad – 15kr

 

Vi ser fram emot att kunna erbjuda er denna lilla service, vi ses snart!

Varma hälsningar, 

Ronneby Simsällskap